Beschermprofiel RVS

Als u op zoek bent naar een beschermprofiel RVS voor bijvoorbeeld uw kabels of leidingen, dan bent u bij Avedko helemaal aan het juiste adres! Voor de bescherming van uw kabel- en leidingwerk (aan onder meer gevels) kunt u bij Avedko terecht voor een kabelgoot, ook wel beschermprofiel genoemd, van roestvrijstaal. Beschermprofielen worden veelvuldig toegepast voor onder meer hekwerken, beveiligingscamera’s, gevelbekabeling en telecomnetwerken. Een kabelgoot is verkrijgbaar in verschillende standaard uitvoeringen, maar kan door Avedko ook op maat voor u worden gemaakt.

Wilt u meer informatie over onze producten (en de bijbehorende prijzen)? Twijfel niet en neem dan gerust even contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen.

Beschermprofiel RVS | Avedko heeft het in huis!

Een RVS beschermprofiel van Avedko heeft de volgende specificaties:

  • uitgevoerd in 0,8 mm roestvast staal
  • voorzien van 12 mm montageflenzen aan beide zijden
  • de montageflenzen zijn voor bevestiging voorzien van 5 of 6 gaten (rond 6 mm)
  • uitstulpen en dichtlassen van standaardlengtes is optioneel
  • specifieke maten, gecoate profielen en hulpstukken zijn op aanvraag
Regelkasten

Wij zijn Avedko!

Bij Avedko kunt u alleen maar producten verwachten van hoge kwaliteit. Door klantgericht te denken en efficiënt te produceren onderscheiden wij ons in de markt. Alle producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd. Daarnaast beschikken wij ook over een eigenpoedercoatstraat. Avedko is een echt familiebedrijf en is gevestigd in Dordrecht. Vandaag de dag is Avedko een van de belangrijkste producenten van roestvast stalen buitenbehuizingen in Nederland. Wij maken gebruik van hypermoderne technieken en faciliteiten én de expertise van vakbekwaam personeel.

NEEM CONTACT OP
ONZE PRODUCTEN
alle producten

Neem contact op!

Heeft u nog enkele vragen voor ons óf kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een beschermprofiel RVS? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op. Zij staan graag voor u klaar en zullen u snel voorzien van meer informatie. Tot ziens bij Avedko!

NEEM CONTACT OP
UITGELICHTE PROJECTEN

LEES MEER OVER BESCHERMPROFIELEN