Besturingskast kopen

Wilt u een besturingskast kopen? Dan is Avedko uw partner bij uitstek! Avedko heeft het hele productieproces van A tot Z in huis. De besturingskasten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd door ons gekwalificeerd personeel. Bij Avedko kunt u terecht voor een besturingskast van hoge kwaliteit. Door onze ruime ervaring en reeds afgeronde projecten met betrekking tot deze soort kasten, kunnen wij voor ieder vraagstuk en budget een passende oplossing vinden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de toepassingen van besturingskasten? Neem dan contact met ons op.

Besturingskast kopen

Een besturingskast kopen bij Avedko

Een besturingskast van Avedko is van hoge kwaliteit en laat u niet in de steek. Door het gebruik van hoogwaardige materialen zijn de besturingskasten bijzonder sterk. Hierdoor beschermen ze tegen vandalisme en weersomstandigheden. De kast kan dan ook op verschillende terreinen ingezet worden. Bijvoorbeeld ter bescherming van tram-, kas-, pomp- of hekwerkbesturing. Wij bieden maatwerk met vele mogelijkheden, waardoor er altijd een passende oplossing is voor uw vraagstuk. Ook bent u bij ons zeker van snelle levering. 

Naast besturingskasten op maat, zijn wij ook gespecialiseerd in RVS behuizingen. Voor zowel standaard als speciale behuizingen zijn wij uw partner! Onze standaard productlijn biedt u een uitgebreide reeks behuizingen in verschillende maatvoeringen en specificaties. Ook voor de RVS kasten op maat zit u bij Avedko goed. Net zoals de besturingskasten zijn al onze producten snel en efficiënt te ontwikkelen.

ONZE PRODUCTEN

Meer informatie over besturingskasten?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de besturingskasten van Avedko? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij informeren u graag! Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en de best passende oplossing voor uw situatie. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 078 633 34 44.

UITGELICHTE PROJECTEN