Besturingskast kopen

Voor een besturingskast kopen is Avedko uw partner bij uitstek! Avedko heeft het hele productieproces van A tot Z in huis. De besturingskasten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd door ons  gekwalificeerd personeel. Bij Avedko kunt u terecht voor een besturingskast van hoge kwaliteit. Door onze ruime ervaring en reeds afgeronde projecten met betrekking tot deze soort kasten, kunnen wij voor ieder vraagstuk en budget een passende oplossing vinden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de toepassingen van besturingskasten? Neem dan contact met ons op!

Besturingskast kopen

Een besturingskast kopen van Avedko

Een besturingskast van Avedko is van hoge kwaliteit en laat u niet in de steek. Door middel van hoogwaardige materialen zijn de besturingskasten bijzonder sterk. De kast kan op verschillende terreinen ingezet worden. Bijvoorbeeld ter bescherming van tram-, kas-, pomp- of hekwerkbesturing. Wij bieden maatwerk met vele mogelijkheden. Ook bent u zeker van een snelle levering en een goede kwaliteit.

Naast besturingskasten op maat, zijn wij ook gespecialiseerd in RVS behuizingen. Voor zowel standaard als speciale behuizingen zijn wij uw partner! Onze standaard productlijn biedt u een uitgebreide reeks behuizingen in verschillende maatvoeringen en specificaties. Ook voor de RVS kasten op maat zit u bij Avedko goed. Net zoals de besturingskasten zijn al onze producten snel en efficiënt te ontwikkelen.

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de besturingskasten van Avedko? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij informeren u graag en gaan samen met u kijken naar de mogelijkheden en de best passende oplossing voor uw situatie. U kunt ons ook telefonische bereiken op 078 633 34 44.

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN