Besturingskast ontwerpen

Bent u op zoek naar een ervaren partij voor een besturingskast ontwerpen? Dan bent u bij Avedko zeker aan het juiste adres! Onze standaard productlijn biedt klanten een uitgebreide range behuizingen in verschillende maatvoeringen en specificaties. Een standaard metalen behuizing is bij Avedko scherp geprijsd en snel leverbaar. De standaard behuizingen zijn onderverdeeld in zes series. Alleen de AFS serie heeft een vaste fundatie, voor een RVS behuizing uit de overige series zijn losse fundaties beschikbaar. Alle behuizingen zijn leverbaar in variërende breedte-,  diepte- en hoogtematen.

Meer weten over onze besturingskasten en behuizingen (én de bijbehorende tarieven)? Twijfel niet en neem dan gerust even contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen.

Besturingskast ontwerpen? Avedko is uw partner!

Avedko’s behuizingen bewijzen keer op keer hun duurzame, vandalisme- en weersbestendige waarde. Overal kom je de producten van Avedko tegen. Avedko mag dan ook worden gerekend tot ‘s lands meest toonaangevende producent van roestvast stalen (buiten-) behuizingen.

Elektronica behuizing maken

Toonaangevende producten

Wij zijn een van de belangrijkste producenten van roestvast stalen buitenbehuizingen in Nederland. Avedko maakt hiervoor gebruik van hypermoderne technieken en faciliteiten én de expertise van vakbekwaam personeel. Overal in Nederland vindt u straatkasten van Avedko. De straatkast kan ook worden geleverd inclusief slot en sleutel voor de beste veiligheid. Indien gewenst kunnen de kasten ook in iedere RAL kleur gespoten worden.

ONZE PRODUCTEN

Kom in contact!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze mogelijkheden voor een besturingskast ontwerpen óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen via het formulier op onze website. Tot ziens bij Avedko!

UITGELICHTE PROJECTEN