Besturingskast

Op zoek naar een producent voor (de behuizing van) een kwalitatieve besturingskast? De specialisten van Avedko kunnen u snel verder helpen! Waardevolle telemetriebesturingen en energienetwerken in de openbare ruimte verdienen de meest optimale bescherming tegen storende invloeden van buitenaf. In dat geval is het een geruststellende gedachte terug te kunnen vallen op de duurzame behuizingen van Avedko. Onze behuizingen bewijzen keer op keer hun duurzame, vandalisme- en weersbestendige waarde en je komt ze overal tegen.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Wacht niet en neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers kunnen vervolgens op maat met u meekijken naar de mogelijkheden.

Besturingskast laten maken? Kom in contact met Avedko!

Ook voor inbouw- en wandkasten voor uw regelsystemen bent u bij ons aan het juiste adres. Een grote verscheidenheid aan dergelijke maatwerkkasten hebben wij in de afgelopen jaren geproduceerd voor een grote groep klanten.

Elektronica behuizing maken

Jarenlange ervaring

Avedko is al sinds 1920 specialist op het gebied van maatwerk in roestvrijstalen producten. Wij onderscheiden ons in de branche door een hoge kwaliteit te leveren, klantgericht te denken en continu te blijven innoveren. Hierdoor zijn wij in staat tot het leveren van maatwerk naast een vaste range aan standaardbehuizingen. Producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd door gekwalificeerd personeel en een ultra modern machinepark met eigen poedercoatstraat, die in elke gewenste RAL-kleur kan spuiten.

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Kom in contact!

Kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een kwalitatieve besturingskast óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om contact met een van onze medewerkers op te nemen voor meer informatie. Dit kunt u doen via het formulier op onze website. Graag tot ziens bij Avedko!

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN