Buiten elektrakast

Op zoek naar een buiten elektrakast? Daar kan Avedko u bij van dienst zijn! Als gespecialiseerd bedrijf in RVS behuizingen maken wij duurzame en kwalitatieve roestvast stalen (buiten-)behuizingen. De kostbare en kwetsbare apparatuur die zich in de behuizing bevindt dient beschermt te worden tegen invloeden van buitenaf. Zoals onder andere weersinvloeden en vandalisme. Deze buitenkasten moeten dus tegen een stootje kunnen. Niet voor niets is Avedko de meest toonaangevende producent van roestvast stalen behuizingen. Daarnaast maken wij ook kasten op maat.

Wilt u meer weten over buiten elektrakasten? Neem dan contact met ons op!

Constante bescherming

De RVS kasten van Avedko kunnen voor meer doeleinden gebruikt worden. Bijvoorbeeld als behuizing van verkeersregelinstallaties of glasvezelnetwerken. Omdat de kasten in een openbare ruimte staan hebben ze flink wat te verduren. Regen, wind maar ook felle zon zijn een aanslag op de elektrakast. De inhoud is vaak kwetsbaar en zeer kostbaar. Hierdoor moet de bescherming optimaal zijn. Daar weten wij bij Avedko alles van. Een elektrakast die buiten staat moet zo sterk en beveiligd zijn dat deze zijn doel, bescherming van de apparatuur, niet verliest.

Onder leiding van vakbekwaam personeel maken wij gebruik van hypermoderne technieken en faciliteiten. Dit alles om zo te kunnen voldoen aan de eisen van een buitenkast.

Buiten elektrakast

Buiten elektrakast van Avedko!

Bij ons kunt u terecht voor zowel standaard behuizingen als speciale behuizingen op maat. Zo leveren wij onder andere:

  • Toegangszuilen
  • Besturingskasten
  • RVS Gas,- en Schakelkasten
  • Grote en Dubbelwandige behuizingen
  • VRI behuizingen
  • Ondergrondse behuizingen
NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Vraag naar de mogelijkheden

Daarnaast is het ook mogelijk verschillende opties toe te voegen. Denk hierbij aan isolatie, IP-classificatie, klimaatbeheersing en Coating. De coating van de buiten kasten is een vol polyester weersbestendige en thermo hardende poedercoating. Ook bieden wij een preventieve coating tegen graffiti en aanplak.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een buiten elektrakast van Avedko? Neem dan gerust contact met ons op! Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en passende oplossingen. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring weten we precies welke oplossing past bij uw vraagstuk.

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN