Electrakast buiten

Avedko is uw partner als u op zoek bent naar een electrakast buiten. Wij zijn specialist in het ontwerpen, produceren van maatwerk buiten behuizingen. Het gehele traject voor uw buiten kast op maat hebben wij in eigen hand. Zo bieden wij binnen ons pakket een lijn van 19-inch kasten. Deze buitenkasten zijn geschikt voor modulaire elektronische apparatuur.

Naast deze variant bieden wij vele andere type behuizingen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Electrakast buiten

RVS behuizing en electrakast buiten

De RVS behuizingen van Avedko kunnen voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan verkeersregelinstallaties of glasvezelnetwerken. Één ding is zeker, de producten en electrakast buiten van Avedko zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor zijn de buiten kasten bestand tegen vandalisme en weersinvloeden van buitenaf. Daarnaast kunt u de kasten als serie bestellen maar ook als enkele stuks.

Zoals hierboven benoemd hebben wij het gehele traject in eigen handen. Hierdoor kunnen wij snel inspelen op uw wensen en specificaties. Waardoor er een snelle en efficiënte ontwikkeling en productie van de electrakast buiten plaats vindt. Ook kunnen onze behuizingen voorzien worden van diverse functionele opties. Denk bijvoorbeeld aan isolatie, racks, coating, klimaatbeheersing of verschillende accessoires zoals  hijsogen en verlichting. Kortom, mogelijkheden genoeg en wij realiseren dat voor u!

De duurzame behuizingen van Avedko zijn dé kasten die uw telemetriebesturingen en energienetwerken beschermt. U vindt alle soorten behuizingen van Avedko overal! Wij zijn u graag van dienst op het gebied van behuizingen, zowel op advies- als leveringsgebied. Hierbij staat kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel.

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Kom in contact met ons

Heeft u vragen over een electrakast buiten op maat? Of bent u er nog niet uit welke specificaties aansluiten bij uw vraagstuk? Wij helpen u graag! U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)78 633 34 44 of uw vraag mailen naar info@avedko.nl.

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN