Elektrakast voor buiten

Bent u op zoek naar een elektrakast voor buiten? Dan moet u bij Avedko zijn! Omdat wij het ontwerpen, de productie én de aflevering in eigen beheer doen, kunnen wij heel flexibel zijn en snel schakelen. Vraag gerust een gratis en vrijblijvende offerte op als u benieuwd bent naar onze prijzen. Wij onderscheiden ons in de markt door de hoge kwaliteit, het klantgericht denken, productinnovatie en efficiënt produceren. Avedko is u graag van dienst op het gebied van behuizingen, zowel op advies- als leveringsgebied, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Elektrakast voor buiten

Elektrakast voor buiten van Avedko

Avedko is een echt familiebedrijf, gevestigd in Dordrecht, met een rijke historie die terug gaat tot 1920. Inmiddels bestaat Avedko uit 3 pijlers, namelijk metaalbewerking, meterproductie en handel in roestvast staal. Om aan de immer veranderende eisen en wensen te kunnen voldoen en voor praktisch ieder vraagstuk en budget een passende oplossing te kunnen bieden, maakt Avedko gebruik van hypermoderne technieken en faciliteiten en de expertise van vakbekwaam personeel. Het productieproces is voor een belangrijk deel geautomatiseerd, waardoor een constante kwaliteit geboden kan worden tegen een gunstige prijs en levertijdgarantie.

Ook op het gebied van maatwerk hebben wij door onze jarenlange expertise een goede reputatie opgebouwd. Avedko behuizingen zijn een begrip wanneer het gaat om kwalitatief hoogwaardig en innovatieve oplossingen voor een breed spectrum aan toepassingen.

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Heeft u advies nodig? Ook dan helpen we u graag. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring weten we precies welke oplossing past bij welk vraagstuk!

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN