Elektrakast

Op zoek naar een elektrakast? Dan is Avedko uw partner bij uitstek! Als specialist op het gebied van RVS behuizingen kunt u bij ons terecht voor de meest hoogwaardige kwalitatieve elektrakasten.  Al sinds 1921 blijven wij ons ontwikkelen op het gebied van duurzame behuizingen. Want kostbare energienetwerken verdienen de optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden die Avedko u kan bieden!

Elektrakast

Een elektrakast van Avedko

Voor  een roestvaste behuizing bieden wij een standaard productlijn aan. Met verschillende maatvoeringen en specificaties. Een metalen behuizing is bij ons scherp geprijsd en snel leverbaar. Naast de standaard behuizingen ontwikkelen wij ook RVS kasten op maat. Zo bieden wij toepassingen voor bijvoorbeeld behuizing voor verkeersregel installaties of glasvezelnetwerken. Omdat wij het gehele traject in eigen hand hebben kunnen wij verschillende voordelen bieden. Zo kunnen wij de kasten snel en efficiënt ontwikkelen en produceren. Daarnaast denken wij graag met u  mee en helpen wij bij het specificeren van uw wensen.

Voor elektrakasten kunt u bijvoorbeeld gaan voor dubbelwandige behuizingen.  Zo wordt er een stabiel binnen klimaat gecreëerd . Dit wordt bijvoorbeeld veel gebruikt bij glasvezel- en telefoonnetwerken. Daarnaast bieden wij ook 19-inch kasten aan. Deze zijn toepasbaar voor modulaire elektronische apparatuur. Deze zijn uitgevoerd met een 19-inch rek die standaard is geconfigureerd. Daarnaast kunnen de behuizingen worden voorzien van diverse functionele opties. Denk bijvoorbeeld aan accessoires zoals haakogen voor takeling maar ook speciale isolatie en funderingen. Met onze eigen poedercoating kunnen wij ook uw behuizing in alle gewenste RAL kleuren spuiten.

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over elektrakasten of heeft u een vraag over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt contact opnemen via het contactformulier op de website. Ook kunt u ons altijd telefonisch bereiken of een e-mail sturen. Samen met u gaan wij kijken naar een passende oplossing bij uw vraagstuk. Als gespecialiseerd bedrijf staan klantgerichte oplossingen hoog in het vaandel.

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN