Elektrakasten

Als u op zoek bent naar elektrakasten dan bent u bij Avedko aan het juiste adres! Wij bieden alles op het gebied van RVS behuizingen om uw elektriciteitsdraden te beschermen. Ons maatwerk is van topkwaliteit en dus altijd de beste keuze. Al sinds 1921 zijn wij experts op dit gebied. Want wat u wensen ook zijn wij zorgen in zowel de maatvoering als uitstraling en uitvoering altijd voor een hoogwaardig kwalitatief product.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Elektrakasten

Elektrakasten van Avedko

Met een elektrakast van Avedko zit u altijd goed. Keer op keer bewijzen onze producten kwaliteit en duurzaamheid. Met een ruim aanbod in verschillende soorten RVS behuizingen is er altijd een passende oplossing voor u bij. Of u nu voor een ondergrondse behuizing of een VRI regelkast gaat, groot of klein, Avedko is uw partner bij uitstek. Want kostbare telemetrie besturingen en energienetwerken verdienen de meest optimale bescherming. Dan is het een geruststellende gedachte terug te kunnen ballen op de duurzame behuizingen van Avedko.

Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor dubbelwandige behuizingen. Deze worden toegepast wanneer klimatiseren een cruciale rol speelt. Dit kan bijvoorbeeld door de eisen die actieve apparatuur stelt. Door gebruik te maken van dubbele wanden wordt er een stabiel binnenklimaat gecreëerd. Daarnaast kunt u ook gaan voor de 19-inch kasten. Deze zijn geschikt voor modulaire elektronische apparatuur.

ONZE PRODUCTEN

Neem contact met ons op

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. U kunt contact opnemen via het contactformulier op de website. Daarnaast kunt u altijd telefonisch contact opnemen of ons een e-mail sturen. Bij Avedko staan klantgerichte oplossingen hoog in het vaandel. U kunt van ons dus altijd deskundigheid en expertise verwachten. Bekijk onze website voor nog meer mogelijkheden. Zoals onder andere recreatie, onderdelen voor grootkeuken industrie en RVS gaskasten.

UITGELICHTE PROJECTEN