Gasmeterkast

Wilt u een gasmeterkast (op maat) laten bouwen? Dan bent u bij Avedko helemaal aan het juiste adres! Avedko onderscheidt zich in de branche door een hoge kwaliteit te leveren, klantgericht te denken en continu te blijven innoveren. Wij zijn hierdoor in staat tot het leveren van maatwerk naast een vaste range aan standaardbehuizingen. Producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd door gekwalificeerd personeel en een ultra modern machinepark met eigen poedercoatstraat, die in elke gewenste RAL-kleur kan spuiten.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht niet en neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers kunnen vervolgens op maat met u meekijken naar de mogelijkheden.

Gasmeterkast laten bouwen? Wij doen het!

Avedko maakt gebruik van hypermoderne technieken en faciliteiten en zet daarnaast ook de expertise van vakbekwaam personeel op een juiste wijze in. Het productieproces is voor een belangrijk deel geautomatiseerd, waardoor een blijvende kwaliteit geboden kan worden tegen scherpe tarieven met een levertijdgarantie.

Elektronica behuizing maken

Van alle markten thuis

Avedko levert verschillende producten aan o.a. de kabelmarkt (cai), kabelprofielenmarkt, toegangsystemenmarkt, recreatiemarkt, gasmarkt, riolering-, water- en afvalwatermarkt, verkeers- en vervoersmarkt (weg, water en lucht), spoormarkt, afvalmarkt (boven- en ondergronds), telecommarkt (vast en mobiel) en industriële markt. Staat uw markt hier niet tussen óf wilt u kabel- en leidingbescherming voor thuis? Bij ons is dat geen probleem!

ONZE PRODUCTEN

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een producent voor (de behuizing van) een gasmeterkast óf wilt u meer weten over onze organisatie in zijn geheel? Neem dan (in beide gevallen) gerust even contact met een van onze specialisten op, zodat wij u op maat verder kunnen helpen. Tot ziens bij Avedko!

UITGELICHTE PROJECTEN