Kabelgoot RVS buiten

Als u op zoek bent naar kabelgoot RVS buiten dan bent u bij Avedko aan het juiste adres! Voor zowel standaard kabelgoten als maatwerk kunt u bij ons terecht. De kabelgoten van Avedko zijn gemaakt van RVS. Soms is het niet altijd mogelijk een standaard kabelgoot te monteren. Wij proberen altijd voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. Vanwege de vele jaren ervaring en daardoor grote kennis op dit gebied zullen onze gespecialiseerde werknemers er altijd voor zorgen dat u krijgt wat u voor ogen had!

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Kabelgoot RVS buiten

Avedko | Specialist kabelgoot RVS buiten

Kabelgoten worden, net als bijvoorbeeld mantelbuizen, gebruikt ter bescherming van bekabeling. In de meeste gevallen gaat het om bescherming van voedings- of glasvezelkabels die niet ingegraven kunnen worden. Beschermprofielen worden veelvuldig toegepast voor onder meer hekwerken, beveiligingscamera’s, gevelbekabeling en telecomnetwerken. Door kabelgoten toe te passen zorgt u er niet alleen voor dat de werkomgeving een prettige uitstraling heeft zonder een wirwar aan kabels, maar kabelgoten bieden dus ook bescherming.

Bij Avedko hebben wij standaard kabelgoten van 2500 en 3000 mm. Deze zijn leverbaar in verschillende types, hoogtes en breedtes. Mocht u een speciale afmeting hebben? Geen probleem! Bij Avedko gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Neem contact met ons op, vertel ons uw wensen voor de RVS kabelgoot en we komen samen tot een passende oplossing. Een beschermprofiel van Avedko is uitgevoerd in 0.8 mm roestvast staal. Deze is voorzien van 12mm montageflenzen aan beide zijden.

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over de RVS kabelgoten? Of bent u op zoek naar een speciale maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij staan u graag te woord en helpen u met ieder vraagstuk. Avedko is u graag van dienst op het gebied van behuizingen, zowel op advies- als leveringsgebied, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)78 633 34 44 of uw vraag mailen naar info@avedko.nl.

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN