Kabelgoten industrieel

Zoekt u naar kabelgoten industrieel van roestvrij staal? Dan bent u bij Avedko helemaal aan het juiste adres! Wij leveren producten aan o.a. de kabelmarkt (cai), kabelprofielenmarkt, toegangsystemenmarkt, recreatiemarkt, gasmarkt, riolering-, water- en afvalwatermarkt, verkeers- en vervoersmarkt (weg, water en lucht), spoormarkt, afvalmarkt (boven- en ondergronds), telecommarkt (vast en mobiel) en industriële markt. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan kabelgoten en beschermprofielen.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht niet en neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers kunnen vervolgens op maat met u meekijken naar de mogelijkheden.

Kabelgoten industrieel? Avedko kan het leveren!

Voor de bescherming van uw kabel- en leidingwerk (aan onder meer gevels) kunt u bij Avedko terecht voor een kabelgoot (ook wel beschermprofiel genoemd) van roestvrijstaal. Beschermprofielen worden veelvuldig toegepast voor onder meer hekwerken, beveiligingscamera’s, gevelbekabeling en telecomnetwerken. Een kabelgoot is verkrijgbaar in verschillende standaard uitvoeringen, maar kunnen wij ook op maat voor u maken.

RVS kabelgoten

Avedko is uw specialist!

Bij ons kunt u alleen maar producten verwachten van een hoge kwaliteit. Door klantgericht te denken en efficiënt te produceren onderscheiden wij ons in de markt van behuizingen en beschermprofielen. Alle producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd. Daarnaast beschikken wij ook over een eigenpoedercoatstraat. Avedko is een echt familiebedrijf en heeft al vele klanten, vanuit haar vestiging in Dordrecht, verder kunnen helpen met allerlei soorten vraagstukken.

ONZE PRODUCTEN

Meer informatie?

Heeft u nog enkele vragen voor ons óf kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar kabelgoten industrieel? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u snel voorzien van meer informatie. Tot ziens bij Avedko!

UITGELICHTE PROJECTEN