Leidingbescherming

Bent u op zoek naar een effectieve aanpak voor leidingbescherming (buiten)? Wij, van Avedko, kunnen u zeker verder helpen! Voor de bescherming van uw kabel- en leidingwerk (aan onder meer gevels) kunt u bij Avedko terecht voor een kabelgoot, ook wel beschermprofiel genoemd, van roestvrijstaal. Beschermprofielen worden veelvuldig toegepast voor onder meer hekwerken, beveiligingscamera’s, gevelbekabeling en telecomnetwerken. Een kabelgoot is verkrijgbaar in verschillende standaard uitvoeringen, maar kan door Avedko ook op maat voor u worden gemaakt.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Wacht dan niet en neem direct contact met een van onze specialisten op voor meer informatie.

Op zoek naar leidingbescherming? Avedko helpt!

Avedko levert verschillende producten aan o.a. de kabelmarkt (cai), kabelprofielenmarkt, toegangsystemenmarkt, recreatiemarkt, gasmarkt, riolering-, water- en afvalwatermarkt, verkeers- en vervoersmarkt (weg, water en lucht), spoormarkt, afvalmarkt (boven- en ondergronds), telecommarkt (vast en mobiel) en industriële markt. Staat uw markt hier niet tussen óf wilt u kabel- en leidingbescherming voor thuis? Geen probleem. Neem gerust even contact met een van onze medewerkers op om de mogelijkheden te bespreken.

Elektronica behuizing maken

Waarom Avedko?

Bij Avedko kunt u alleen maar producten van hoge kwaliteit verwachten. Door klantgericht te denken en efficiënt te produceren onderscheiden wij ons in de markt van behuizingen en beschermprofielen. Alle producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd. Daarnaast beschikken wij ook over een eigenpoedercoatstraat. Avedko is een echt familiebedrijf en heeft al vele klanten, vanuit haar vestiging in Dordrecht, verder kunnen helpen met allerlei soorten vraagstukken.

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Kom in contact!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze oplossing voor leidingbescherming óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen via het formulier op onze website. Tot ziens bij Avedko!

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN