Metalen behuizing elektronica

Wilt u een metalen behuizing elektronica laten maken door een betrouwbare partij (met ervaring)? Wij, van Avedko, kunnen u verder helpen! Bij ons kunt u alleen maar producten verwachten van hoge kwaliteit. Door klantgericht te denken en efficiënt te produceren onderscheiden wij ons in de markt van behuizingen en beschermprofielen. Alle producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd. Daarnaast beschikken wij ook over een eigenpoedercoatstraat. Avedko is een echt familiebedrijf en heeft al vele klanten, vanuit haar vestiging in Dordrecht, verder kunnen helpen met hun vraagstukken.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht niet en neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers kunnen vervolgens op maat met u meekijken naar de mogelijkheden.

Metalen behuizing elektronica laten maken? Wij doen het!

Avedko’s behuizingen bewijzen keer op keer hun duurzame, vandalisme- en weersbestendige waarde. Overal kom je de producten van Avedko tegen. Avedko mag dan ook worden gerekend tot ‘s lands meest toonaangevende producent van roestvast stalen (buiten-) behuizingen.

Elektronica behuizing maken

Wij zijn Avedko!

Om aan de immer veranderende eisen en wensen te kunnen voldoen (én voor praktisch ieder vraagstuk en budget een passende oplossing te kunnen bieden) maakt Avedko gebruik van hypermoderne technieken en faciliteiten en de expertise van vakbekwaam personeel. Het productieproces is voor een belangrijk deel geautomatiseerd, waardoor een constante kwaliteit geboden kan worden tegen een gunstige prijs en levertijdgarantie.

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Kom in contact!

Kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een metalen behuizing elektronica? Wacht dan niet en neem direct contact met ons op via het formulier op onze website! Een van onze medewerkers zal snel naar u antwoorden en/of met een passend prijsvoorstel komen.

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN