Metalen schakelkast

Bent u op zoek naar een producent voor een metalen schakelkast? Wij, van Avedko, kunnen het voor u realiseren! Voor een roestvaste behuizing voor uw stroomdraden kunt u terecht bij Avedko. Onze standaard productlijn biedt klanten een uitgebreide range behuizingen in verschillende maatvoeringen en specificaties. Een standaard metalen behuizing is bij Avedko scherp geprijsd en snel leverbaar.

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze metalen behuizingen? Twijfel dan niet om even contact met een van onze specialisten op te nemen via het formulier op onze website. Wij zullen u spoedig verder helpen met een passende oplossing.

Metalen schakelkast behuizen? Wij helpen u verder!

De standaard behuizingen zijn onderverdeeld in zes series. Alleen de AFS serie heeft een vaste fundatie; voor een RVS behuizing uit de overige series zijn losse fundaties beschikbaar. Alle behuizingen zijn leverbaar in variërende breedte-,  diepte- en hoogtematen.

Elektronica behuizing maken

Wij zijn Avedko!

Vandaag de dag zijn wij een van de belangrijkste producenten van roestvast stalen buitenbehuizingen in Nederland. De behuizingen bieden hoogwaardige bescherming aan de vaak gevoelige elektronica die erin geplaatst wordt en zijn te leveren in vele IP-klassen.

Bij Avedko kunt u alleen maar producten van hoge kwaliteit verwachten. Door klantgericht te denken en efficiënt te produceren onderscheiden wij ons in de markt van behuizingen en beschermprofielen. Alle producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd. Avedko is een echt familiebedrijf en heeft al vele klanten, vanuit haar vestiging in Dordrecht, verder kunnen helpen met allerlei soorten vraagstukken.

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een metalen schakelkast (voor buiten) óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn (zoals bijvoorbeeld de beantwoording van enkele vragen)? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, even contact met een van onze specialisten op te nemen. Tot ziens bij Avedko!

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN