Poedercoating staal

Zoekt u naar een professioneel bedrijf dat actief is in de poedercoating staal? Wij, van Avedko, helpen u graag verder! Voor een roestvaste behuizing voor uw regelkast kunt u terecht bij Avedko. Onze standaard productlijn biedt klanten een uitgebreide range behuizingen in verschillende maatvoeringen en specificaties. Een standaard metalen behuizing is bij Avedko scherp geprijsd en snel leverbaar. De standaard behuizingen zijn onderverdeeld in zes series. Alleen de AFS serie heeft een vaste fundatie; voor een RVS behuizing uit de overige series zijn losse fundaties beschikbaar. Alle behuizingen zijn leverbaar in variërende breedte-,  diepte- en hoogtematen.

Wilt u meer informatie over onze producten (en de bijbehorende prijzen)? Twijfel niet en neem dan gerust even contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen.

Poedercoating staal? Avedko kan het regelen!

Wij beschikken over de mogelijkheid om het product van een hoogwaardige laklaag in iedere gewenste RAL kleur te voorzien. De lak die wij hiervoor gebruiken, is een vol-polyester poedercoating die voldoet aan de Qualicoat norm. De laklaag is minimaal 80 µm dik, zorgt voor een egaal uiterlijk én geeft extra bescherming. Voor een impressie van de beschikbare kleuren kunt u altijd even een kijkje nemen naar www.ralkleuren.com.

Elektronica behuizing maken

Wij zijn Avedko!

Bij ons kunt u alleen maar producten verwachten van een hoge kwaliteit. Door klantgericht te denken en efficiënt te produceren onderscheiden wij ons in de markt van behuizingen en beschermprofielen. Alle producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd. Daarnaast beschikken wij ook over een eigenpoedercoatstraat. Avedko is een echt familiebedrijf en heeft al vele klanten, vanuit haar vestiging in Dordrecht, verder kunnen helpen met allerlei soorten vraagstukken.

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Meer weten?

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar een specialist in poedercoating staal óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen!

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN