Regelkast wand

Wilt u een regelkast wand (op maat) laten maken voor buiten? Dan bent u bij Avedko helemaal aan het juiste adres! Wij zijn een van de belangrijkste producenten van roestvast stalen buitenbehuizingen in Nederland. Avedko maakt hiervoor gebruik van hypermoderne technieken en faciliteiten én de expertise van vakbekwaam personeel. Overal in Nederland vindt u straatkasten van Avedko. De straatkast kan ook worden geleverd inclusief slot en sleutel voor de beste veiligheid. Indien gewenst kunnen de kasten ook in iedere RAL kleur gespoten worden.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht niet en neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers kunnen vervolgens op maat met u meekijken naar de mogelijkheden.

Regelkast wand nodig? Avedko kan het regelen!

Ook voor inbouw- en wandkasten bent u bij ons aan het juiste adres. Een grote verscheidenheid aan dergelijke maatwerkkasten hebben wij in de afgelopen jaren geproduceerd voor een grote groep klanten.

Elektronica behuizing maken

Wij zijn Avedko!

Bij ons kunt u alleen maar producten verwachten van een hoge kwaliteit. Door klantgericht te denken en efficiënt te produceren onderscheiden wij ons in de markt van behuizingen en beschermprofielen. Alle producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd. Daarnaast beschikken wij ook over een eigenpoedercoatstraat. Avedko is een echt familiebedrijf en heeft al vele klanten, vanuit haar vestiging in Dordrecht, verder kunnen helpen met allerlei soorten vraagstukken.

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Meer informatie?

Kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een regelkast wand óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om contact met een van onze medewerkers op te nemen voor meer informatie. Dit kunt u doen via het formulier op onze website. Graag tot ziens bij Avedko!

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN