Regelkasten

Avedko is uw partner als u op zoek bent naar regelkasten. Wij zijn marktleider in RVS behuizingen en kunnen uw bedrijf voorzien van een betrouwbare regelkast. Onze regelkasten zijn overal in Nederland te vinden. Ze beschermen kostbare technieken tegen het weer en vandalisme. Aangezien ieder bedrijf andere wensen heeft omtrent een regelkast, kunnen wij deze geheel op maat maken. Hierbij ondersteunen wij u graag op zowel advies- als leveringsgebied.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de realisatie van regelkasten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij vertellen u graag meer.

Neem contact op
Regelkasten

Regelkasten van Avedko

Een regelkast wordt voornamelijk ingezet voor bescherming van elektronica. Bijvoorbeeld van verkeerssystemen. Avedko’s regelkasten zijn duurzaam en optimaal bestendig tegen vandalisme en weersinvloeden. Onze regelkasten worden in eigen beheer gebouwd. Dit wordt gedaan in onze eigen werkplaats. Onze werkplaats is uitgerust met de meest moderne apparatuur. Hiermee zijn wij in staat om in een zo kort mogelijke tijd een kwalitatief goede kast te leveren. Als toonaangevend producent van RVS regelkasten leveren we naast de standaard behuizingen ook producten op maat. Daarnaast zijn verschillende opties voor uw regelkast, zoals ventilatie en poedercoating. Deze zijn op aanvraag mogelijk. Avedko gaat geen uitdaging uit de weg!

Avedko’s verkeersregelkasten beschermen luskoppels en aansturingsapparatuur tegen weer en wind. Bijvoorbeeld langs de snelweg. De Nederlandse snelwegen zijn voorzien van systemen, die het verkeer continu monitoren en zo nodig aansturen via de welbekende matrixborden. Dit wordt gedaan middels lussen in het wegdek. Deze kostbare technieken dienen goed beschermd te worden. De RVS regelkasten van Avedko bieden dan uitkomst!

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Meer informatie over onze regelkasten?

Avedko heeft veel ervaring op het gebied van RVS behuizingen, waaronder regelkasten. Wij gaan dan ook graag met u in gesprek, zodat we een passende oplossing voor uw bedrijf kunnen vinden. Wilt u meer informatie over de regelkasten van Avedko? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u hier graag meer over.

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PRODUCTEN