Regelkasten

Avedko is uw partner als u op zoek bent naar regelkasten. Avedko’s regelkasten beschermen de luskoppels en aansturingsapparatuur tegen weer en wind. Bijvoorbeeld langs de snelweg. De Nederlandse snelwegen zijn voorzien van systemen, die het verkeer continu monitoren en zo nodig aansturen via de welbekende matrixborden. Dit wordt gedaan middels lussen in het wegdek. Deze kostbare technieken dienen goed beschermd te worden. De RVS regelkasten van Avedko bieden dan de uitkomst!

Meer informatie over de regelkasten van Avedko? Neem dan gerust contact met ons op! Wij vertellen u graag meer.

Optimale bescherming met RVS behuizingen

Biedt uw kostbare telemetriebesturingen en energienetwerken optimale bescherming met de RVS behuizingen van Avedko. Wij maken hiervoor onder andere dubbelwandige behuizingen. Hierbij speelt klimatisering een cruciale rol. Niet voor niets wordt dan gekozen voor de dubbelwandige behuizingen van Avedko. Maar ook kunt u bij ons terecht voor ondergrondse behuizingen. Zo wordt de installatie droog, veilig en aan het oog onttrokken behuisd. Meer weten over onze diensten? Lees dan verder op de website.

Regelkasten

Regelkasten van Avedko

Een regelkast wordt voornamelijk ingezet voor bescherming van elektronica. Bijvoorbeeld van verkeerssystemen. Avedko’s regelkasten zijn duurzaam en optimaal bestendig tegen vandalisme en weersinvloeden. Onze regelkasten worden in eigen beheer gebouwd. Dit wordt gedaan in onze eigen werkplaats. Onze werkplaats is uitgerust met de meest moderne apparatuur. Hiermee zijn wij in staat om in een zo kort mogelijke tijd een kwalitatief goede kast te leveren. Als toonaangevend producent van RVS regelkasten leveren we naast de standaard behuizingen ook producten op maat. Daarnaast zijn verschillende opties voor uw regelkast, zoals ventilatie en poedercoating. Deze zijn op aanvraag mogelijk. Avedko gaat geen uitdaging uit de weg!

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de regelkasten van Avedko? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande button. wij vertellen u hier graag meer over. Als u iemand persoonlijk wilt spreken zijn wij telefonisch bereikbaar op 078 633 34 44.

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN