Roestvrijstalen kasten

Bent u op zoek naar roestvrijstalen kasten? Dan bent u bij Avedko zeker aan het juiste adres! Wij zijn een familiebedrijf dat al bijna 100 jaar werkzaam is in deze branche. Inmiddels hebben we dus genoeg ervaring op gedaan om u de kasten te kunnen garanderen waar u naar op zoek bent. Wij doen het gehele proces in eigen beheer. Dat wil zeggen dat we allereerst met u meedenken over het juiste ontwerp, vervolgens tekent ons ontwerp team dit digitaal uit en gaat het productieteam daarna aan de slag om het ontwerp ook daadwerkelijk te maken. Uiteraard hebben wij ook veel standaardkasten op voorraad, die dus razendsnel geleverd kunnen worden.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Roestvrijstalen kasten

Roestvrijstalen kasten van Avedko

Bij Avedko weet u zeker dat u aan het juiste adres bent als het gaat om kwalitatief goede kasten. Onze producten bewijzen namelijk keer op keer dat ze bestand zijn tegen negatieve invloeden van buitenaf, zoals weersomstandigheden of vandalisme. Daarom zijn onze kasten inmiddels ook door het hele land terug te vinden en zijn wij ’s lands meest toonaangevende producent van RVS behuizingen.

Omdat wij het hele productieproces van A tot Z in eigen beheer doen, zijn we erg flexibel voor onze klanten. We houden rekening met uw wensen en behoeften op het gebied van snelheid van de levering, maar ook de duur van het proces. Vooraf gaan we graag met u om tafel om alles goed door te spreken. Ook als u tussendoor wijzigingen doorgeeft, kunnen we hier razendsnel op inspelen.

ONZE PRODUCTEN

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat Avedko voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder en staan voor u klaar om u alle informatie te geven die nodig is.  U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)78 633 34 44 of uw vraag mailen naar info@avedko.nl.Tot ziens bij Avedko!

UITGELICHTE PROJECTEN