RVS kabel afdekprofiel

Als u een RVS kabel afdekprofiel wilt aanschaffen, dan bent u bij Avedko helemaal aan het juiste adres! Wij leveren producten aan o.a. de kabelmarkt (cai), kabelprofielenmarkt, toegangsystemenmarkt, recreatiemarkt, gasmarkt, riolering-, water- en afvalwatermarkt, verkeers- en vervoersmarkt (weg, water en lucht), spoormarkt, afvalmarkt (boven- en ondergronds), telecommarkt (vast en mobiel) en industriële markt. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan kabelgoten en afdekprofielen.

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze specialisten op te nemen. Zij vertellen u graag meer.

RVS kabel afdekprofiel gezocht? Wij hebben het in huis!

Onze beschermprofielen worden veelvuldig toegepast voor onder meer hekwerken, beveiligingscamera’s, gevelbekabeling en telecomnetwerken. Een kabelgoot is verkrijgbaar in verschillende standaard uitvoeringen, maar kunnen wij ook op maat voor u maken.

Elektronica behuizing maken

Optimale bescherming

Wij beschikken over afdekprofielen in standaardmodellen, maar kunnen het product ook op maat maken. Een standaard rvs kabel afdekprofiel van Avedko heeft de volgende specificaties:

  • uitgevoerd in 0,8 mm roestvast staal
  • voorzien van 12 mm montageflenzen aan beide zijden
  • de montageflenzen zijn voor bevestiging voorzien van 5 of 6 gaten (rond 6 mm)
  • uitstulpen en dichtlassen van standaardlengtes is optioneel
  • specifieke maten, gecoate profielen en hulpstukken zijn op aanvraag

ONZE PRODUCTEN

Kom in contact!

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar een rvs kabel afdekprofiel óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel niet om dan even contact met ons op te nemen voor meer informatie. Onze specialisten staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen met een passende oplossing.

UITGELICHTE PROJECTEN