RVS kast buiten

Wilt u een RVS kast buiten laten plaatsen (als behuizing voor uw elektronica bijvoorbeeld)? Wij, van Avedko, helpen u graag verder! Avedko is een van de belangrijkste producenten van roestvast stalen buitenbehuizingen in Nederland. Wij maken gebruik van hypermoderne technieken en faciliteiten én de expertise van vakbekwaam personeel. Overal in Nederland vindt u straatkasten van Avedko. De straatkast kan ook worden geleverd inclusief slot en sleutel voor de beste veiligheid. Indien gewenst kunnen de kasten in iedere RAL kleur gespoten worden.

Wilt u meer informatie over onze producten (en de bijbehorende prijzen)? Twijfel niet en neem dan gerust even contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen.

RVS kast buiten? Avedko is uw specialist!

Avedko levert daarnaast ook producten aan o.a. de kabelmarkt (cai), kabelprofielenmarkt, toegangsystemenmarkt, recreatiemarkt, gasmarkt, riolering-, water- en afvalwatermarkt, verkeers- en vervoersmarkt (weg, water en lucht), spoormarkt, afvalmarkt (boven- en ondergronds), telecommarkt (vast en mobiel) en industriële markt.

Regelkasten

Standaard RVS Kasten

Voor een roestvaste behuizing kunt u terecht bij Avedko. Onze standaard productlijn biedt klanten een uitgebreide range behuizingen in verschillende maatvoeringen en specificaties. Een standaard metalen behuizing is bij Avedko scherp geprijsd en snel leverbaar. De standaard behuizingen zijn onderverdeeld in zes series. Alleen de AFS serie heeft een vaste fundatie, voor een RVS behuizing uit de overige series zijn losse fundaties beschikbaar. Alle behuizingen zijn leverbaar in variërende breedte-, diepte- en hoogtematen.

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een RVS kast buiten óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem dan, in beide gevallen, gerust even contact met ons op voor meer informatie. Tot ziens bij Avedko!

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN