RVS kast op maat

Bent u op zoek naar een RVS kast op maat? Dan is Avedko uw partner bij uitstek! Of het nu gaat om design, veiligheid of duurzaamheid, Avedko’s RVS maatwerk is altijd van top kwaliteit en dus altijd de beste keuze. Want wat uw RVS wensen ook zijn, zowel in maatvoering als de uitstraling en uitvoering van de behuizing, wij zorgen altijd voor een kwalitatief product.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat Avedko voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

RVS kast op maat

RVS kast op maat van Avedko

Het is van belang dat kostbare telemetriebesturingen en energienetwerken in een openbare ruimte natuurlijk de beste bescherming krijgen tegen invloeden van buitenaf. In dat geval is het een geruststellende gedachte terug te kunnen vallen op de duurzame behuizingen van Avedko. Want waar je ook komt vindt je behuizingen van Avedko. Door onze hoge kwaliteit, klantgericht denken, productinnovatie en efficiënt produceren onderscheiden wij ons van de markt.

Maar naast de RVS kasten op maat van Avedko kunt u bij ons ook terecht voor besturingskasten, gaskasten, VRI behuizingen, kunstwerken, recreatie en nog veel meer! Niks is te gek voor Avedko. Alles valt bij Avedko onder één dak; voor u als klant wel zo makkelijk!

Al sinds 1921 bestaan wij uit 3 pijlers, namelijk metaalbewerking, meterproductie en handen in RVS. Na wat heen en weer schuiven van dochterondernemingen in de jaren ’60 en ’70 groeide Avedko uiteindelijk uit tot een modern roestvast staal verwerkend bedrijf, met een compleet eigen productlijn en groot machinepark en deskundig personeel.

NEEM CONTACT OP
ONZE PRODUCTEN
alle producten

Contact

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Daarnaast adviseren wij u ook graag over de juiste oplossingen voor uw vraagstuk.

We helpen u graag verder! Tot ziens bij Avedko!

NEEM CONTACT OP
UITGELICHTE PROJECTEN

LEES MEER OVER RVS MAATWERK