RVS kasten

Bent u op zoek naar RVS kasten? Dan bent u bij Avedko aan het juiste adres! Als u een RVS kast van Avedko neemt, weet u zeker dat u goed zit. Onze kasten bewijzen namelijk keer op keer dat ze kwalitatief goed zijn. Ze zijn bestand tegen verschillende weerstypen en vandalisme. U ziet onze kasten overal staan. Niet voor niets zijn wij inmiddels uitgegroeid tot de grootste producent van Nederland op het gebied van RVS behuizingen, beschermprofielen en halffabricaten.

Meer weten over de RVS kasten van Avedko? Neem dan gerust contact met ons op!

RVS kasten

RVS kasten van Avedko

Avedko is een echt familiebedrijf, gevestigd in Dordrecht, met een rijke historie die terug gaat tot 1921. Avedko maakt gebruik van hypermoderne technieken en faciliteiten en de expertise van vakbekwaam personeel. U vindt bij ons verschillende type behuizingen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een standaard collectie. Dit is een serie met 4 behuizingen. Deze biedt u verschillende maatvoeringen en specificaties. Een standaard metalen behuizing is bij Avedko altijd scherp geprijsd en snel leverbaar.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid tot RVS kasten op maat. Dit gehele proces hebben wij in eigen hand. Dit heeft voor u verschillende voordelen. Zo kunnen we RVS kasten snel en efficiënt ontwikkelen en produceren. Wij denken graag met u meer mocht u hulp nodig hebben bij het specificeren van uw wensen. Binnen het pakket aan RVS kasten op maat kunt u onder meer denken aan toegangszuilen, besturingskasten, grote behuizingen, dubbelwandige behuizingen en nog veel meer!

Ook kunt u aan de behuizingen van Avedko verschillende opties toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan isolatie, fundatie en verschillende racks en coatings. Ook kunt u opties en accessoires toevoegen, zo kunnen de behuizingen voorzien worden van bijvoorbeeld verstevigingen en hijsogen voor het volledig takelen van de behuizing. Maar ook kunt u denken aan het toevoegen van verlichting. Kortom genoeg mogelijkheden met de RVS kasten van Avedko!

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! We nemen al uw specificaties en wensen door en kijken naar een passende oplossing. Tot snel bij Avedko!

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN