RVS op maat

Bent u op zoek naar RVS op maat? Dan moet u zeker bij Avedko zijn! Wij zijn namelijk al sinds 1920 gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van RVS behuizingen en andere RVS artikelen. Of u nu op zoek bent naar een standaard maat, of graag een speciale kast wilt laten ontwerpen en maken, Avedko kan het allemaal! Omdat wij het gehele proces in eigen beheer hebben, zijn we heel flexibel en kunnen we razendsnel schakelen. Wij denken dus vanuit het oogpunt van onze klanten, en daar heeft u voordeel van!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u verder.

RVS op maat

RVS op maat van Avedko

Als u kiest voor RVS op maat van Avedko, weet u zeker dat u een goede keuze heeft gemaakt. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we onze klanten blij kunnen maken, en zorgen we ervoor dat ze zo lang mogelijk plezier hebben van hun RVS producten.

Allereerst gaan wij met u in gesprek om uw wensen en eisen rondom uw RVS producten duidelijk in kaart te brengen. Vervolgens gaat ons ontwerpteam aan de slag en wordt er een digitaal voorbeeld gemaakt. Na goedkeuring gaat het productieteam aan de gang en wordt het van A tot Z gemaakt en in gereedheid gebracht.

Vervolgens wordt alles door ons zelf afgeleverd op de gewenste locatie. We hebben namelijk ook een eigen wagenpark, waardoor we ook flexibel kunnen zijn in de aflevering.

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over RVS op maat of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Tot ziens bij Avedko!

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN