RVS plaatmateriaal

Als u op zoek bent naar RVS plaatmateriaal dan kan Avedko u helpen. Als gespecialiseerd bedrijf in RVS behuizingen kunnen wij u voorzien van plaatmateriaal. Kostbare telemetriebesturingen en energienetwerken in de openbare ruimte verdienen de meest optimale bescherming. Producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd door gekwalificeerd personeel. In ons moderne machinepark bevindt zich ook een poedercoatstraat. Hierdoor zijn wij in staat uw plaatmateriaal in elke gewenste RAL-kleur te spuiten.

Voor meer informatie over RVS plaatmateriaal kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

RVS plaatmateriaal en RVS behuizingen

Al jaren zijn wij bij Avedko specialist op het gebied van RVS maatwerk. De RVS kasten van Avedko kunnen voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Bijvoorbeeld als behuizing van verkeersregelinstallaties of glasvezelnetwerken. Omdat de kasten in een openbare ruimte staan hebben ze flink wat te verduren. Regen, wind maar ook felle zon zijn een aanslag op de elektrakast. De inhoud is vaak kwetsbaar en zeer kostbaar. Hierdoor moet de bescherming optimaal zijn. Daar weten wij bij Avedko alles van.

RVS plaatmateriaal

Wij zijn Avedko!

Bij Avedko kunt u alleen maar producten verwachten van hoge kwaliteit. Door klantgericht te denken en efficiënt te produceren onderscheiden wij ons in de markt. Alle producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd. Daarnaast beschikken wij ook over een eigenpoedercoatstraat. Avedko is een echt familiebedrijf en gevestigd in Dordrecht. Vandaag de dag is Avedko één van de belangrijkste producenten van roestvast stalen buitenbehuizingen in Nederland. Wij maken gebruik van hypermoderne technieken en faciliteiten én de expertise van vakbekwaam personeel.

ONZE PRODUCTEN

Vraag het ons

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor RVS plaatmateriaal? Neem dan gerust contact met ons op! Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en passende oplossingen. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring weten we precies welke oplossing past bij uw vraagstuk. U kunt ons ook telefonisch bereiken, bel dan naar  078 633 34 44.

UITGELICHTE PROJECTEN