RVS straatkast

Als u op zoek bent naar een professionele producent voor een RVS straatkast, dan bent u bij Avedko zeker aan het juiste adres! Kostbare telemetriebesturingen en energienetwerken in de openbare ruimte verdienen de meest optimale bescherming tegen storende invloeden van buitenaf. In dat geval is het een geruststellende gedachte terug te kunnen vallen op de duurzame behuizingen van Avedko. Onze behuizingen bewijzen keer op keer hun duurzame, vandalisme- en weersbestendige waarde en je komt ze overal tegen. Avedko mag daarom ook worden gerekend tot de meest toonaangevende producent van roestvast stalen (buiten-) behuizingen binnen Nederland.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Wacht dan niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op.

RVS straatkast nodig? Avedko is uw partner!

Avedko levert daarnaast ook producten aan o.a. de kabelmarkt (cai), kabelprofielenmarkt, toegangsystemenmarkt, recreatiemarkt, gasmarkt, riolering-, water- en afvalwatermarkt, verkeers- en vervoersmarkt (weg, water en lucht), spoormarkt, afvalmarkt (boven- en ondergronds), telecommarkt (vast en mobiel) en industriële markt.

Regelkasten

Avedko is de juiste keuze!

Voor een roestvaste behuizing kunt u terecht bij Avedko. Onze standaard productlijn biedt klanten een uitgebreide range behuizingen in verschillende maatvoeringen en specificaties. Een standaard metalen behuizing is bij Avedko scherp geprijsd en snel leverbaar. De standaard behuizingen zijn onderverdeeld in zes series. Alleen de AFS serie heeft een vaste fundatie, voor een RVS behuizing uit de overige series zijn losse fundaties beschikbaar. Alle behuizingen zijn leverbaar in variërende breedte-, diepte- en hoogtematen.

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Meer weten?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot een RVS straatkast van ons óf kunnen wij u al ergens mee van dienst zijn? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen voor meer informatie. Dit kunt u doen via het contactformulier op onze website. Graag tot ziens bij Avedko!

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN