Schakelkast behuizing

Bent u op zoek naar een schakelkast behuizing, om bijvoorbeeld elektriciteitsdraden te beschermen tegen weersomstandigheden en vandalisme? Dan bent u bij Avedko aan het juiste adres! Wij zijn al sinds 1920 specialist op het gebied van RVS maatwerk. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis zijn we inmiddels uitgegroeid tot de meest toonaangevende RVS producent van het land.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Schakelkast behuizing

Schakelkast behuizing van Avedko

Door de hoge kwaliteit, klantgericht denken, productinnovatie en efficiënt produceren onderscheiden wij ons in de markt.  We zijn hierdoor in staat tot het leveren van maatwerk naast een vaste range aan standaardbehuizingen. Producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd door gekwalificeerd personeel en een ultra modern machinepark met eigen poedercoatstraat, die in elke gewenste kleur kan spuiten.

Avedko beschikt over een zelfstandig wagenpark, zodat ook het transport flexibel en efficiënt is in te passen. Deze volledig selfsupporting werkwijze stelt Avedko in staat adequaat in te spelen op de specifieke wensen van de klant op het gebied van maatvoering, inrichting en aankleding van de behuizing. Avedko is u graag van dienst op het gebied van behuizingen, zowel op advies- als leveringsgebied, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

ONZE PRODUCTEN

Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Avedko u te bieden heeft, of heeft u nog vragen over de dienstverlening? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website. Graag staan wij u te woord en helpen u met het zoeken naar de juiste oplossingen voor uw vraagstuk. U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)78 633 34 44 of uw vraag mailen naar info@avedko.nl. Tot ziens bij Avedko!

UITGELICHTE PROJECTEN