Schakelkast buiten

Voor een schakelkast buiten bent u bij Avedko aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van RVS behuizingen. Het productieproces hebben wij in eigen beheer waardoor we hoogwaardige buitenkasten kunnen leveren die uw apparatuur beschermen. Wat uw wensen in RVS maatwerk ook zijn, wij zorgen altijd voor een kwalitatief product.

Een schakelkast voor buiten moet aan hoge eisen voldoen. Bij Avedko leveren we altijd kwalitatieve producten die uw apparatuur beschermt tegen vandalisme en weersinvloeden van buiten af. Laat u verrassen door de eindeloze mogelijkheden die Avedko!

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Avedko’s schakelkast buiten

We produceren sinds 1921 RVS behuizingen, die door onze klanten ingezet worden voor watermanagement, verkeer, energie en communicatie. Maar ook worden toegepast op rail, verlichting, beveiliging en recreatie. De schakelkast kunt u daarnaast ook voorzien van plint en bodemplaat maar ook van een ventilatiesysteem! Ook wanneer u specifieke aanpassingen wenst of kwaliteitseisen op het gebied van inbraak, temperatuur- en vochtregulatie. Dit is allemaal mogelijk met de schakelkasten van Avedko.

De kasten worden afgewerkt door middel van een poedercoating. Deze garandeert de kwaliteit voor buiten. Daarnaast beschikken wij ook over een eigen poedercoat plaats, waardoor u de kasten in ieder gewenste RAL-kleur kunt krijgen.

Schakelkast buiten

Opties RVS behuizingen

Naast standaard behuizingen kunnen wij de behuizingen voorzien van verschillende opties en accessoires. U kunt hierbij denken aan isolatie, fundatie, racks en klimaatbeheersing. Maar de behuizingen kunnen ook voorzien worden van onder andere hijsogen, deuruitzetters, aardebouten en verlichting. Niks is te gek voor Avedko. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van behuizingen! Zowel op advies als leveringsgebied. Kwaliteit en betrouwbaarheid bij ons hoog in het vaandel staan.

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de schakelkasten van Avedko? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op de website. Heeft u andere vragen? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken via 078 633 34 44 of stuur uw vraag naar info@avedko.nl

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN