Schakelkast buitenopstelling

Bent u op zoek naar een schakelkast buitenopstelling ? Dan biedt een schakelkast van Avedko de uitkomst. De schakelkast buiten is een stevige behuizing die bescherming biedt tegen weer, wind en vandalisme. De perfecte kast voor buiten! Door de hoogwaardige materialen die gebruikt worden zijn de besturingskasten bijzonder sterk. Waar u ook komt, de behuizingen van Avedko vindt u overal.

Wilt u meer weten over onze schakelkasten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Schakelkasten van Avedko

De RVS behuizing is het perfecte uitgangspunt voor onder andere elektrische en elektronische schakel- en regeltoepassingen. De kasten worden afgewerkt door middel van een poedercoating die de buitenkwaliteit garandeert. Hierdoor zijn de schakelkasten buiten uitstekend te plaatsen. De kasten zijn verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren. Veel sectoren zetten de schakelkast in, zo kunt u denken aan de telecomsector, de energiesector en de watermanagementsector. Omdat wij beschikken over onze eigen productieafdeling kunnen wij de schakelkasten die door ons ontworpen worden direct op de gewenste maat maken.

Schakelkast buitenopstelling

Gebruiksgemak schakelkast buitenopstelling

De schakelkasten voor buiten zijn te bestellen met diverse opties om het gebruiksgemak te verhogen. De opties verlichting en een deurschakelaar zorgen ervoor dat u een goed verlichtte schakelkast hebt.

Is er in verband met de inhoud van de schakelkast klimaatbeheersing nodig? Laat uw apparatuur in de schakelkast optimaal functioneren met opties zoals onder andere verwarming, airco en ventilatoren.

ONZE PRODUCTEN

Vraag het ons!

Kortom, voor een schakelkast buitenopstelling kunt u Avedko inschakelen! Voor ieder vraagstuk past een oplossing en daar helpen wij u graag bij. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 078 633 34 44. Uiteraard kunt u uw vraag, wensen en specificaties ook mailen naar info@avedko.nl.

UITGELICHTE PROJECTEN