Schakelkast RVS

Bent u op zoek naar een schakelkast RVS? Dan bent u bij Avedko aan het juiste adres. Wij zijn al sinds 1920 gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en vervoeren van allerlei soorten RVS behuizingen, beschermprofielen en halffabricaten. Dankzij onze kennis en ervaring zijn we niet alleen in staat om vrijwel elk vraagstuk op te lossen, maar geven we ook graag advies over de juiste mogelijkheden zodat u altijd tevreden bent over het eindresultaat.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Avedko? Neem dan gerust contact met ons op!

Schakelkast RVS

Schakelkast RVS van Avedko

Avedko staat al sinds 1920 bekend als betrouwbare leverancier van RVS behuizingen, beschermprofielen en halffabricaten. Dankzij de goede kwaliteit zijn onze kasten bestand tegen alle soorten weerstypen en vandalisme. Avedko is inmiddels een begrip geworden in ons land, en onze kasten zijn overal terug te vinden. Inmiddels zijn we dan ook uitgegroeid tot de grootste producent van Nederland.

Het ontwerp, de productie, de afwerking en het vervoer doen we allemaal in eigen beheer vanuit onze locatie in Dordrecht. Dankzij het beheer van het gehele proces zijn we niet afhankelijk van andere partijen en kunnen we snel schakelen om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Ook zijn we hierdoor heel flexibel en kunnen we vrijwel elk vraagstuk oplossen!

NEEM CONTACT OP
ONZE PRODUCTEN
alle producten

Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook denken we graag met u mee over de juiste oplossingen in uw situatie. Wij streven er namelijk naar dat elke klant 100% tevreden is met het eindresultaat! U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)78 633 34 44 of uw vraag mailen naar info@avedko.nl.

NEEM CONTACT OP
UITGELICHTE PROJECTEN

LEES MEER OVER SCHAKELKASTEN