Schakelkast voor buiten

Als u op zoek bent naar een schakelkast voor buiten dan is Avedko uw partner bij uitstek. Een schakelkast is een roestvast stalen kast waarin zich elektrische en/of elektronische componenten bevinden. Belangrijk van een schakelkast is dat al het elektrische apparatuur optimaal beschermt wordt.

De RVS schakelkasten van Avedko  voldoen aan alle gestelde certificeringen en normen. Bescherm uw elektra met een schakelkast van Avedko.

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Avedko uw specialist

Bij Avedko kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment schakelkasten. Daarnaast maken wij ook schakelkasten op maat. Doordat we het gehele productieproces in eigen beheer hebben, kunnen we in vrijwel iedere situatie een betrouwbare RVS schakelkast leveren. Avedko’s behuizingen zijn van duurzame waarde en zorgen ervoor dat uw apparatuur vandalisme- en weersbestendig is.

Mocht u speciale of specifieke wensen hebben? Ook dan kunt u bij ons terecht! Als gespecialiseerd bedrijf in RVS plaatwerk kunt u bij ons terecht voor al uw vraagstukken op het gebied van RVS maatwerk.

Schakelkast voor buiten

Dé ideale schakelkast voor buiten

De schakelkasten van Avedko beschermen datgene wat bescherming nodig heeft. Denk hierbij aan verdeelstations voor kabel, telefoon en elektra. Laadstations op parkeerplaatsen. Signalering boven snelwegen of wisselsturing langs het spoor. Overal in Nederland blijft apparatuur onder alle omstandigheden functioneren dankzij de RVS buitenkasten van Avedko!

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de schakelkast voor buiten van Avedko? Neem  dan gerust contact met ons op via het contactformulier op de website. Wilt u liever iemand persoonlijk spreken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Dit kan via 078 633 34 44 of stuur uw vraag naar info@avedko.nl

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN