Schakelkast

Avedko is uw betrouwbare leverancier een standaard of maatwerk schakelkast. Een schakelkast is geschikt voor uiteenlopende toepassingen, bijvoorbeeld als behuizing voor verkeersregelinstallaties, glasvezelnetwerken of besturingsinstallaties van sluizen en gemalen. Hierbij is het belangrijk dat alle apparatuur goed wordt beschermt. Kies daarom voor de betrouwbare kwaliteit van Avedko. Avedko is inmiddels een begrip geworden in Nederland. Onze schakelkasten zijn werkelijk overal terug te vinden. Inmiddels zijn we dan ook uitgegroeid tot marktleider op het gebied van RVS behuizingen.

Wilt u meer informatie over onze schakelkasten? Neem dan gerust contact met ons op!

Elektrakast buiten

Schakelkast van hoge kwaliteit

Keer op keer bewijzen onze kasten hun duurzame, vandalisme- en weersbestendige waarde. Om aan de steeds veranderende eisen en wensen te kunnen voldoen, maken wij gebruik van hypermoderne technieken en faciliteiten en de expertise van vakbekwaam personeel. Het productieproces is voor een belangrijk deel geautomatiseerd. Hierdoor kunnen wij constante kwaliteit tegen scherpe prijzen en met levertijdgarantie bieden. Bovendien kunnen wij voor ieder vraagstuk een passende oplossing bieden. Bij ons kunt u namelijk niet alleen terecht voor een standaard schakel kast, maar ook voor een maatwerk schakel kast.

Wij hebben het gehele proces in eigen beheer, wat voor u als klant vele voordelen oplevert. Allereerst doen wij naast de productie, ook het ontwerp en de levering zelf, waardoor wij goed en snel in kunnen spelen op uw wensen. Daarnaast zijn we hierdoor ook heel flexibel en kunnen we snel schakelen. Vrijwel elk vraagstuk is voor ons op te lossen!

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Schakelkast kopen bij Avedko

Avedko is u graag van dienst bij de aankoop van uw nieuwe schakelkast, zowel op advies- als leveringsgebied. Hierbij staan kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Wilt u een schakel kast kopen? Of heeft u nog vragen over onze producten of service? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden.

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PRODUCTEN

LEES MEER OVER SCHAKELKASTEN