Schakelkasten

Overweegt u enkele schakelkasten en bent u nog op zoek naar een betrouwbare (en ervaren) partij? Avedko is uw betrouwbare partner! Onze behuizingen bewijzen keer op keer hun duurzame, vandalisme- en weersbestendige waarde. Overal kom je de producten van Avedko tegen. Avedko mag dan ook worden gerekend tot ‘s lands meest toonaangevende producent van roestvast stalen (buiten-) behuizingen.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Wacht dan niet en neem direct contact met een van onze specialisten op voor meer informatie.

Schakelkasten laten behuizen? Wij kunnen het regelen!

Avedko beschikt daarnaast ook over een zelfstandig wagenpark, zodat ook het transport flexibel en efficiënt is in te passen. Deze volledig self-supporting werkwijze stelt Avedko in staat adequaat in te spelen op de specifieke wensen van de klant op het gebied van maatvoering, inrichting en aankleding van de behuizing.

Elektronica behuizing maken

Actief op meerdere markten

Vandaag de dag zijn wij een van de belangrijkste producenten van roestvast stalen buitenbehuizingen in Nederland. De behuizingen bieden hoogwaardige bescherming aan de vaak gevoelige elektronica die erin geplaatst wordt en zijn te leveren in vele IP-klassen. Avedko behuizingen worden onder meer toegepast in kabel- en telecomnetwerken, spoorinfrastructuur, verkeersregelinstallaties, openbare verlichting, toegangssystemen, gasinstallaties, pompunits, drukrioleringen, besturingssystemen, elektrotechnische installaties en ondergrondse afvalcontainers.

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Kom in contact!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze mogelijkheden voor (de behuizing van) schakelkasten óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen via het formulier op onze website. Tot ziens bij Avedko!

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN