Stalen buitenkast

Stalen buitenkasten worden in verschillende branches ingezet. Zo worden buitenkasten gebruikt als behuizing voor verkeersregelinstallaties, glasvezelnetwerken en besturingsinstallaties van sluizen en gemalen. Avedko is de meest toonaangevende producent van roestvast stalen (buiten-)behuizingen van Nederland. Onze behuizingen bewijzen keer op keer hun duurzame, vandalisme en weersbestendige waarde. Je komt onze stalen buitenkasten door het hele land tegen!

Heeft u een stalen buitenkast nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

RVS buitenkast

Buitenkasten voor elke toepassing

Avedko heeft voor ieder budget en vraagstuk een passende oplossing. Om aan de steeds veranderende wensen te kunnen voldoen, maken wij gebruik van hypermoderne technieken en hebben wij vakbekwaam personeel. Tevens is een belangrijk deel van het productieproces geautomatiseerd. Op deze manier kunnen wij constante kwaliteit leveren tegen een gunstige prijs en levertijdgarantie. Tevens zijn we hiermee in staat tot leveren van maatwerk behuizingen, naast onze vaste range aan standaardbehuizingen.

Ook op het gebied van maatwerk hebben wij door onze jarenlange expertise een goede reputatie opgebouwd. Avedko behuizingen zijn een begrip wanneer het gaat om kwalitatief hoogwaardig en innovatieve oplossingen voor een breed spectrum aan toepassingen.

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Stalen buitenkast | Contact opnemen

Avedko is u graag van dienst op het gebied van stalen buitenkasten, zowel op advies- als leveringsgebied. Hierbij hechten wij veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Neem gerust contact met ons om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)78 633 34 44 of uw vraag mailen naar info@avedko.nl.

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN