Straatkast kopen

Wilt u een straatkast kopen? Dan is Avedko uw partner bij uitstek! Omdat wij het ontwerpen, de productie én de aflevering in eigen beheer doen, kunnen wij heel flexibel zijn en snel schakelen. Een straatkast is geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan een behuizing voor verkeersregelinstallaties of glasvezelnetwerken. Wij leveren zowel straatkasten in serie las in enkele stuks.

Neem contact met ons op en vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan als u benieuwd bent naar onze prijzen.

Straatkast kopen

Avedko | Straatkast kopen

Als u een straatkast van Avedko kiest zit u altijd goed. Want u vindt de straatkasten van ons echt overal. Keer op keer bewijzen onze kasten dat ze van hoogwaardige kwaliteit zijn. Zo zijn ze bestand tegen vandalisme en verschillende weerstype van buitenaf. Niet geheel onbelangrijk, want het is de bedoeling dat onze behuizing uw telemetriebesturingen en energienetwerken beschermen.

Door onze hoge kwaliteit, het klantgericht denken, productinnovatie en efficiënt produceren onderscheiden wij ons in de markt. Zo zijn wij ook in staat om straatkasten op maat te leveren. De producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd door ons ultra modern machinepark en vakbekwaam personeel.

Naast de standaard behuizingen en de RVS kasten op maat bieden wij ook de mogelijkheid de behuizingen te coaten in ieder gewenste kleur. Omdat wij beschikken over een eigen poedercoatstraat kunnen wij de behuizingen spuiten in iedere RAL-kleur. Want naast de twee standaardkleuren RAL 6009 en RAL 7037 is de behuizing tegen een kleine meerprijs voor de kleurwissel te spuiten in elke gewenste RAL kleur. Andere typen coatings zijn uiteraard bespreekbaar.

ONZE PRODUCTEN

Contact

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Wij helpen u graag  en gaan samen met u opzoek naar een passende oplossing. U kunt geheel vrijblijvend een offerte opvragen. Wij geven u een passend advies.

Tot snel bij Avedko!

UITGELICHTE PROJECTEN