Straatkast kunststof

Op zoek naar een straatkast kunststof? Daar kan Avedko u daarbij helpen! Wij zijn gespecialiseerd is RVS behuizingen. Waarom RVS? Dit beschermt uw kostbare telemetriebesturingen en energienetwerken vele male beter dan kunststof. Daarnaast bieden RVS kasten een betere weerstand tegen vandalisme en weersinvloeden van buitenaf.

Benieuwd wat Avedko voor u kant betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Straatkast kunststof

Straatkast kunststof van Avedko

Naast een vaste lijn aan standaard behuizingen ontwikkelen wij ook RVS kasten op maat. Zo is een straatkast geschikt voor verschillende toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan een behuizing voor verkeersregelinstallaties of het beschermen van uw glasvezelnetwerken. Als u gaat voor een RVS behuizing van Avedko weet u dat u goed zit. Want waar u ook komt vindt u behuizingen van Avedko! Al vele keren hebben onze producten bewezen bestand te zijn tegen negatieve invloeden van buitenaf.

Maar naast straatkasten kunt u bij ons terecht voor nog veel meer! Zo maken wij ook dubbelwandige behuizingen voor bijvoorbeeld telecomnetwerken. Hierbij speelt klimatisering een cruciale rol. Niet voor niets wordt dan gekozen voor de dubbelwandige behuizingen van Avedko. Maar ook kunt u bij ons terecht voor ondergrondse behuizingen. Zo wordt de installatie droog, veilig en aan het oog onttrokken behuisd. Daarnaast hebben wij voor uiteenlopende opdrachtgevers ook besturingskasten geleverd. Een besturingskast kan op verschillende terreinen ingezet worden. Bijvoorbeeld ter bescherming van tram-, kas-, pomp- of hekwerkbesturing.

Kortom alles is mogelijk bij Avedko! Met een rijke historie die terug gaat tot 1921 kunt u bij ons altijd hoogwaardige kwaliteit verwachten. Inmiddels bestaat Avedko daarom ook uit 3 pijlers, namelijk metaalbewerking, meterproductie en handel in roestvast staal. Daarnaast maakt Avedko gebruik van hypermoderne technieken en faciliteiten en de expertise van vakbekwaam personeel.

ONZE PRODUCTEN

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Heeft u advies nodig? Ook dan helpen we u graag. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring weten we precies welke oplossing past bij uw vraag!

UITGELICHTE PROJECTEN