Straatkast RVS

Bent u op zoek naar een straatkast RVS? Dan moet u bij Avedko zijn! Om aan de immer veranderende eisen en wensen te kunnen voldoen en voor praktisch ieder vraagstuk en budget een passende oplossing te kunnen bieden, maakt Avedko gebruik van hypermoderne technieken en faciliteiten en de expertise van vakbekwaam personeel. Het productieproces is voor een belangrijk deel geautomatiseerd, waardoor een constante kwaliteit geboden kan worden tegen een gunstige prijs en levertijdgarantie.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Straatkast RVS

Een straatkast RVS van Avedko

Ook op het gebied van maatwerk hebben wij door onze jarenlange expertise een goede reputatie opgebouwd. Avedko behuizingen zijn een begrip wanneer het gaat om kwalitatief hoogwaardige en innovatieve oplossingen voor een breed spectrum aan toepassingen.

Door de hoge kwaliteit, het klantgericht denken, productinnovatie en efficiënt produceren onderscheidt Avedko zich in de markt. Avedko is hiermee in staat tot het leveren van maatwerk naast een vaste range aan standaardbehuizingen. Producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd door gekwalificeerd personeel en een ultra modern machinepark met eigen poedercoatstraat, die in elke gewenste RAL-kleur kan spuiten. Avedko beschikt over een zelfstandig wagenpark, zodat ook het transport flexibel en efficiënt is in te passen. Deze volledig self-supporting werkwijze stelt Avedko in staat adequaat in te spelen op de specifieke wensen van de klant op het gebied van maatvoering, inrichting en aankleding van de behuizing.

ONZE PRODUCTEN

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Tot ziens bij Avedko! U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)78 633 34 44 of uw vraag mailen naar info@avedko.nl.

UITGELICHTE PROJECTEN