Straatkast

Avedko biedt u de optimale straatkast om uw kostbare telemetriebesturingen en energienetwerken optimale bescherming te bieden. Avedko is één van de belangrijkste producenten van roestvast stalen buitenbehuizingen in Nederland. Wij maken gebruik van hypermoderne technieken en faciliteiten. Dit in combinatie met de expertise van vakbekwaam personeel. Overal in Nederland vindt u straatkasten van Avedko. De straatkast kan ook worden geleverd inclusief slot en sleutel voor de beste veiligheid. Indien gewenst kunnen de kasten in iedere RAL kleur gespoten worden.

Kortom, mogelijkheden genoeg! Neem contact met ons op voor een straatkast op maat.

Avedko is uw specialist

Bij Avedko kunt u alleen maar producten verwachten van hoge kwaliteit. Door klantgericht te denken en efficiënt te produceren onderscheiden wij ons in de markt. Avedko’s behuizingen bewijzen keer op keer hun duurzame, vandalisme- en weersbestendige waarde. Overal kom je de producten van Avedko tegen. Naast een vaste range aan standaardbehuizingen, bieden wij ook RVS maatwerk aan. Hierdoor hebben wij een oplossing voor ieder vraagstuk.

Straatkast

Straatkast van Avedko

De RVS Straatkasten van Avedko zijn behuizingen om elektravoorzieningen te beschermen. Het gaat hierbij om onder andere elektriciteitsvoedingen, verdeelinrichtingen, regeltechniek en besturingen. De kasten hebben één of twee deuren. Deze kunnen indien gewenst afsluitbaar zijn met een slot. In de kast kunnen op een montagebord alle voorzieningen worden gemonteerd. Door de ventilatie openingen wordt de kast op natuurlijke wijze voldoende geventileerd. Hierdoor word ontploffingsgevaar en condens vermeden. Door het brede assortiment is er voor vrijwel elke toepassing een passend model beschikbaar.

ONZE PRODUCTEN

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over een straatkast voor uw toepassing? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij nemen met u de specificaties door een gaan op zoek naar een passend oplossing voor uw vraagtsuk. U kunt ons ook telefonisch bereiken. Bel dan naar 078 633 34 44.

UITGELICHTE PROJECTEN