Walstroomkasten

Voor walstroomkasten bent u bij Avedko aan het juiste adres! Als specialist op het gebied van stalen behuizingen hebben wij een groot aanbod in elektrakasten. Ook voor het ontwerp en de bouw van walstroom-en waterkasten kunt u bij Avedko terecht. Door middel van gebruik te maken van deze kasten voorkom je extra CO2 uitstoot. Dit komt doordat aangemeerde schepen, in onder andere de binnenvaart een vaste stroomvoorziening kunnen gebruiken in plaats van hun eigen aggregaten.

Wilt u meer weten over ons aanbod walstroomkasten? Neem dan contact met ons op!

Walstroomkasten

Avedko | Walstroomkasten op maat

Zoals hierboven aangegeven ontwikkelen en produceren wij de walstroomkasten onder eigen dak. Hierdoor kunt u deze speciale behuizingen in elke gewenste vorm en afmeting integreren in het straatbeeld. Denk bijvoorbeeld aan een walstroomkast met geïntegreerde zitbank! Omdat de walstroomkasten de binnenvaartschepen toe laten om hun dieselmotoren stil te leggen en elektriciteit vanaf de wal af te nemen, zorgt het schip voor betere luchtkwaliteit in de haven en de omliggende woonkernen. Dit resulteert weer minder uitstoot van CO2 en stof, en voor minder lawaai.

Van belang is dat de walstroomkasten tegen invloeden van buitenaf beschermt worden. Zowel vocht, als vandalisme. Bij Avedko werken we daarom alleen met de meest hoogwaardige producten. De behuizingen van Avedko bewijzen keer op keer hun duurzame, vandalisme- en weersbestendige waarde. Door onze self-supporting werkwijze zijn wij in staat adequaat in te spelen op al uw specifieke wensen.

ONZE PRODUCTEN

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie over de walstroomkasten kunt u altijd contact met ons opnemen! Wij staan u graag te woord en bieden u een oplossing voor ieder vraagstuk. Bij Avedko staat kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Niet voor niets zijn wij dan ook ‘s lands meest toonaangevende producent van roestvast stalen (buiten-)behuizingen. U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)78 633 34 44 of uw vraag mailen naar info@avedko.nl.

UITGELICHTE PROJECTEN