Wandkast elektra

Bent u op zoek naar een professionele organisatie voor een wandkast elektra? Dan bent u bij Avedko zeker aan het juiste adres! Bij ons kunt u alleen maar producten verwachten van hoge kwaliteit. Door klantgericht te denken en efficiënt te produceren onderscheiden wij ons in de markt van behuizingen en beschermprofielen. Alle producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd. Daarnaast beschikken wij ook over een eigenpoedercoatstraat. Avedko is een echt familiebedrijf en heeft al vele klanten, vanuit haar vestiging in Dordrecht, verder kunnen helpen met hun vraagstukken.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht niet en neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers kunnen vervolgens op maat met u meekijken naar de mogelijkheden.

Wandkast elektra? Avedko kan het regelen!

Ook voor inbouw- en wandkasten bent u bij Avedko aan het juiste adres. Een grote verscheidenheid aan dergelijke maatwerkkasten hebben wij inmiddels uitgevoerd voor verschillende klanten.

Wandkast elektra

Wij zijn Avedko!

Vandaag de dag is Avedko een van de belangrijkste producenten van roestvast stalen buitenbehuizingen in Nederland. De behuizingen bieden hoogwaardige bescherming aan de vaak gevoelige elektronica die erin geplaatst wordt en zijn te leveren in vele IP-klassen. Avedko behuizingen worden onder meer toegepast in kabel- en telecomnetwerken, spoorinfrastructuur, verkeersregelinstallaties, openbare verlichting, toegangssystemen, gasinstallaties, pompunits, drukrioleringen, besturingssystemen, elektrotechnische installaties en ondergrondse afvalcontainers.

ONZE PRODUCTEN

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een wandkast elektra voor buiten óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn (zoals bijvoorbeeld de beantwoording van enkele vragen)? Twijfel dan niet om even contact met een van onze specialisten op te nemen. Dit kunt u doen via het contactformulier op onze website. Tot ziens bij Avedko!

UITGELICHTE PROJECTEN