Wandkast RVS

Bent u op zoek naar een wandkast RVS? Dan bent u bij Avedko helemaal aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen, produceren en afleveren van RVS behuizingen voor bijvoorbeeld buiten elektra. Onze kasten bewijzen keer op keer dat ze bestand zijn tegen invloeden van buitenaf, zoals weersomstandigheden en vandalisme. Daarom zijn onze kasten inmiddels door het hele land terug te vinden en mogen wij onszelf tot ’s lands meest toonaangevende producent van RVS behuizingen rekenen! Als u kiest voor Avedko, weet u dus zeker dat u de allerbeste kwaliteit kunt verwachten.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wandkast RVS

Wandkast RVS van Avedko

Als u kiest voor Avedko, heeft u het hele proces onder één dak. We hebben namelijk ons eigen ontwerpteam dat de kasten voor u digitaal ontwerpt. Vervolgens gaat ons productieteam aan de slag en wordt de kast in onze eigen bedrijfshal in verschillende stappen gemaakt. Elk team werkt uiteraard met uiterste precisie en expertise. Daardoor komt er uiteindelijk een eindproduct van de beste kwaliteit uit. Ook de aflevering doen we in eigen beheer. We hebben een eigen wagenpark waarmee we de wandkasten bij u kunnen afleveren.

Omdat we alles in eigen beheer doen, zijn we niet afhankelijk van derden en zijn we dus erg flexibel. Neem gerust contact met ons op als u twijfelt over het feit of wij iets voor u kunnen betekenen, we denken graag met u mee over de juiste oplossingen!

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de Wandkast RVS? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Tot ziens bij Avedko!

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN