Waterdichte behuizing elektronica

Zoekt u naar een waterdichte behuizing elektronica? Dan bent u bij Avedko zeker aan het juiste adres! Avedko is een van de belangrijkste producenten van roestvast stalen buitenbehuizingen in Nederland. Wij maken gebruik van hypermoderne technieken en faciliteiten én de expertise van vakbekwaam personeel. Overal in Nederland vindt u straatkasten van Avedko. De straatkast kan ook worden geleverd inclusief slot en sleutel voor de beste veiligheid. Indien gewenst kunnen de kasten in iedere RAL kleur gespoten worden.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Wacht dan niet en neem direct contact met een van onze specialisten op voor meer informatie.

Waterdichte behuizing elektronica nodig? Avedko helpt!

Voor een roestvaste behuizing kunt u terecht bij Avedko. Onze standaard productlijn biedt klanten een uitgebreide range behuizingen in verschillende maatvoeringen en specificaties. Een standaard metalen behuizing is bij Avedko scherp geprijsd en snel leverbaar. De standaard behuizingen zijn onderverdeeld in zes series. Alleen de AFS serie heeft een vaste fundatie, voor een RVS behuizing uit de overige series zijn losse fundaties beschikbaar. Alle behuizingen zijn leverbaar in variërende breedte-,  diepte- en hoogtematen.

Regelkasten

Avedko is de juiste keuze!

Kostbare telemetriebesturingen en energienetwerken in de openbare ruimte verdienen de meest optimale bescherming tegen storende invloeden van buitenaf. In dat geval is het een geruststellende gedachte terug te kunnen vallen op de duurzame behuizingen van Avedko. Onze behuizingen bewijzen keer op keer hun duurzame, vandalisme- en weersbestendige waarde en je komt ze overal tegen. Avedko mag daarom ook worden gerekend tot de meest toonaangevende producent van roestvast stalen (buiten-) behuizingen binnen Nederland.

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Meer weten?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een waterdichte behuizing elektronica óf zit u nog met enkele vragen? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen!

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN