Waterdichte elektra behuizing

Bent u op zoek naar een waterdichte elektra behuizing? Wij, van Avedko, staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen in uw zoektocht! Kostbare telemetriebesturingen en energienetwerken in de openbare ruimte verdienen de meest optimale bescherming tegen storende invloeden van buitenaf. In dat geval is het een geruststellende gedachte terug te kunnen vallen op de duurzame behuizingen van Avedko. Onze behuizingen bewijzen keer op keer hun duurzame, vandalisme- en weersbestendige waarde en je komt ze overal tegen. Avedko mag daarom ook worden gerekend tot de meest toonaangevende producent van roestvast stalen (buiten-) behuizingen binnen Nederland.

Wilt u meer informatie over onze producten of dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen voor meer informatie.

Waterdichte elektra behuizing | Avedko is uw specialist!

Wij leveren behuizingen om elektravoorzieningen in onder te brengen. Het gaat hierbij om elektriciteitsvoedingen, verdeelinrichtingen, regeltechniek, besturingen, telecom en/of cai. De kasten hebben één of twee deuren die, indien gewenst, afsluitbaar zijn met een slot. In de kast kunnen op een montagebord alle voorzieningen worden gemonteerd. Door de ventilatie openingen wordt de kast op natuurlijke wijze voldoende geventileerd waardoor ontploffingsgevaar en condens wordt vermeden. Door het brede assortiment is er voor vrijwel elke toepassing een passend model beschikbaar.

Regelkasten

Wij zijn Avedko!

Bij Avedko kunt u alleen maar producten verwachten van hoge kwaliteit. Door klantgericht te denken en efficiënt te produceren onderscheiden wij ons in de markt. Alle producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd. Daarnaast beschikken wij ook over een eigenpoedercoatstraat. Avedko is een echt familiebedrijf en gevestigd in Dordrecht. Vandaag de dag is Avedko één van de belangrijkste producenten van roestvast stalen buitenbehuizingen in Nederland. Wij maken gebruik van hypermoderne technieken en faciliteiten én de expertise van vakbekwaam personeel.

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een waterdichte elektra behuizing? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie! Wij kunnen vervolgens met een passend prijsvoorstel voor uw situatie komen.

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN