RVS poedercoaten

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u verder kan helpen met RVS poedercoaten? Dan bent u bij Avedko helemaal aan het juiste adres! Avedko beschikt over de mogelijkheid om het product van een hoogwaardige laklaag in iedere gewenste RAL kleur te voorzien. De lak die wij hiervoor gebruiken, is een vol-polyester poedercoating die voldoet aan de Qualicoat norm. De laklaag is minimaal 80 µm dik, zorgt voor een egaal uiterlijk én geeft extra bescherming. Voor een impressie van de beschikbare kleuren kunt u altijd even een kijkje nemen naar www.ralkleuren.com.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht niet en neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers kunnen vervolgens op maat met u meekijken naar de mogelijkheden.

RVS poedercoaten? Wij kunnen het realiseren!

Avedko maakt gebruik van hypermoderne technieken en de expertise van vakbekwaam personeel. Zo kunnen wij altijd inspelen op veranderende eisen en wensen en verschillen in budgetten en opdrachten. Kortom: Avedko staat voor iedere klant klaar!

Elektronica behuizing maken

Avedko helpt u verder!

Door de hoge kwaliteit, klantgericht denken, productinnovatie én een efficiënt productieproces onderscheidt Avedko zich in de markt. Avedko is hiermee in staat tot het leveren van maatwerk naast een vaste range aan standaardbehuizingen. Daarnaast beschikken wij ook over een zelfstandig wagenpark, zodat het transport flexibel en efficiënt is in te passen. Deze volledig self-supporting werkwijze stelt Avedko in staat adequaat in te spelen op de specifieke wensen van de klant op het gebied van maatvoering, inrichting en aankleding van de behuizing.

NEEM CONTACT OP

ONZE PRODUCTEN

alle producten

Kom in contact!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een bedrijf voor RVS poedercoaten óf zoekt u naar meer informatie over ons bedrijf? Neem dan (in beide gevallen) gerust even contact met een van onze specialisten op, zodat wij u op maat verder kunnen helpen. Tot ziens bij Avedko!

NEEM CONTACT OP

UITGELICHTE PROJECTEN

LEES MEER OVER RVS