Stroomkast voor buiten

Bent u op zoek naar een stroomkast voor buiten? Wij, van Avedko, staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen! Voor een roestvaste behuizing voor uw stroomdraden kunt u terecht bij Avedko. Onze standaard productlijn biedt klanten een uitgebreide range behuizingen in verschillende maatvoeringen en specificaties. Een standaard metalen behuizing is bij Avedko scherp geprijsd en snel leverbaar. De standaard behuizingen zijn onderverdeeld in zes series. Alleen de AFS serie heeft een vaste fundatie; voor een RVS behuizing uit de overige series zijn losse fundaties beschikbaar. Alle behuizingen zijn leverbaar in variërende breedte-,  diepte- en hoogtematen.

Wilt u meer informatie over onze producten of dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen voor meer informatie.

Stroomkast voor buiten? Avedko kan het u leveren!

Vandaag de dag is Avedko een van de belangrijkste producenten van roestvast stalen buitenbehuizingen in Nederland. De behuizingen bieden hoogwaardige bescherming aan de vaak gevoelige elektronica die erin geplaatst wordt en zijn te leveren in vele IP-klassen. Avedko behuizingen worden onder meer toegepast in kabel- en telecomnetwerken, spoorinfrastructuur, verkeersregelinstallaties, openbare verlichting, toegangssystemen, gasinstallaties, pompunits, drukrioleringen, besturingssystemen, elektrotechnische installaties en ondergrondse afvalcontainers.

Regelkasten

Avedko denkt met u mee!

Om aan de immer veranderende eisen en wensen te kunnen voldoen en voor praktisch ieder vraagstuk en budget een passende oplossing te kunnen bieden, maakt Avedko gebruik van hypermoderne technieken en faciliteiten en de expertise van vakbekwaam personeel. Het productieproces is voor een belangrijk deel geautomatiseerd, waardoor een constante kwaliteit geboden kan worden tegen een gunstige prijs en levertijdgarantie.

ONZE PRODUCTEN

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een stroomkast voor buiten óf heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze organisatie en bijbehorende producten (/diensten)? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen!

UITGELICHTE PROJECTEN