Cai kast

Als u op zoek bent naar een Cai kast, dan is Avedko uw partner bij uitstek! Vanaf de start van kabeltelevisie in Nederland levert en ontwikkelt Avedko Cai-behuizingen. Er staan inmiddels meer dan 100.000 Avedko Cai-behuizingen in heel Nederland. Avedko is specialist is RVS behuizingen. De RVS straatkasten zijn geschikt voor de Nederlandse infrastructuur.

Meer informatie over de Cai kast van Avekdo? Neem dan gerust contact met ons op!

Cai kast

RVS Cai kast van Avedko

De straatkasten van Avedko beschermen het apparatuur en zorgen er ook voor dat het apparatuur optimaal kan blijven functioneren. De straatkasten van Avedko zijn daarnaast ook op maat te leveren. Dus wat uw vraagstuk ook is, bij Avedko kan het allemaal! De kasten zijn enkelwandige behuizingen voor onder andere elektriciteit, watermanagement of tech infrastructuur. Indien gewenst kunnen de kasten voorzien worden van extra opties. Denk hierbij aan extra fundatie, van deuruitzetters, aardebouten en potentiaalvereffeningen. Tenslotte kunnen onze behuizingen worden uitgerust met voorzieningen zoals verlichting.

Naast een RVS behuizing en Cai kast kunt u bij Avedo ook terecht voor maatwerk. Denk hierbij aan het op maat maken van speciale walstroomkasten en trambesturingskasten. Dat Avedko van meerdere markten thuis is bewijst onze jarenlange samenwerking met wijlen kunstenaar Andre Volten. Want naast standaard behuizingen en RVS maatwerk zijn er door Avedko geproduceerde ontwerpen in zowel binnen- als buitenland te vinden.

ONZE PRODUCTEN

Kom in contact

Wilt u meer informatie over een Cai kast? Of wilt u weten hoe Avedko u nog meer van dienst kan zijn? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij staan voor u klaar en geven u een deskundig advies. Wat uw vraagstuk ook is, wij hebben altijd een passende oplossing voor u. Liever iemand persoonlijk spreken? Dan kunt u ons telefonisch bereiken via 078 633 34 44.

UITGELICHTE PROJECTEN