Informatiepagina’s

Navigeer hieronder naar één van onze informatiepagina’s voor meer informatie over onze producten en dienstverlening.

Onze producten

Elektrakast

Als specialist op het gebied van RVS behuizingen kunt u bij ons terecht voor de meest hoogwaardige kwalitatieve elektrakasten. Al sinds 1921 ontwikkelen wij ons op het gebied van duurzame behuizingen.

Schakelkast

Een schakelkast voor buiten moet aan hoge eisen voldoen. Bij Avedko leveren we altijd kwalitatieve producten die uw apparatuur beschermt tegen vandalisme en weersinvloeden van buiten af. Laat u door ons verrassen!

Beschermprofielen

Als gespecialiseerd bedrijf in RVS behuizingen kunt u bij ons ook terecht voor beschermprofielen, ook wel kabelgoten genoemd. Er zijn verschillende kabelgoten leverbaar. Daarnaast zijn specifieke maten en gecoate profielen op aanvraag mogelijk.

RVS

Avedko is marktleider in RVS behuizingen. Onze producten bewijzen keer op keer hun duurzame, vandalisme- en weersbestendige waarde. Overal kom je de producten van Avedko tegen.

Maatwerk

Naast een vaste lijn aan standaard straat- of schakelkasten ontwikkelt Avedko ook RVS kasten op maat. Onze maatwerk kasten kunnen zowel in serie als in enkel stuks geleverd worden.

Overige

Ontdek wat wij nog meer voor u kunnen betekenen door een kijkje te nemen tussen onze overige producten en diensten. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Avedko | Alles in huis!

Wilt u meer informatie over onze diensten? Of heeft u wellicht een specifieke vraag? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer en geven u graag advies. Druk op onderstaande button om direct in contact met ons te komen. 

ONZE PRODUCTEN

100 JAAR KENNIS

Wat uw wensen in RVS maatwerk ook zijn, zowel in de maatvoering als de uitstraling en uitvoering van de behuizing zorgen wij altijd voor een kwalitatief product. Laat u verrassen door de eindeloze mogelijkheden die Avedko u in RVS plaatwerk te bieden heeft. Wij informeren u op deze website graag over onze werkwijze en onze producten. En heeft u nog vragen? Schroom niet en daag ons uit!

U kunt ons ook een e-mail sturen naar info@avedko.nl of telefonisch bereiken via +31 (0)78 633 34 44

UITGELICHTE PROJECTEN