Elektronica behuizing maken

Wilt u een elektronica behuizing maken en bent u op zoek naar professionele ondersteuning? Wij, van Avedko, kunnen u snel verder helpen! Avedko’s behuizingen bewijzen keer op keer hun duurzame, vandalisme- en weersbestendige waarde. Overal kom je de producten van Avedko tegen. Avedko mag dan ook worden gerekend tot ‘s lands meest toonaangevende producent van roestvast stalen (buiten-) behuizingen.

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Neem dan direct contact met een van onze medewerkers op! Zij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden.

Elektronica behuizing maken? Avedko helpt u verder!

Vandaag de dag is Avedko een van de belangrijkste producenten van roestvast stalen buitenbehuizingen in Nederland. De behuizingen bieden hoogwaardige bescherming aan de vaak gevoelige elektronica die erin geplaatst wordt en zijn te leveren in vele IP-klassen. Avedko behuizingen worden onder meer toegepast in kabel- en telecomnetwerken, spoorinfrastructuur, verkeersregelinstallaties, openbare verlichting, toegangssystemen, gasinstallaties, pompunits, drukrioleringen, besturingssystemen, elektrotechnische installaties en ondergrondse afvalcontainers.

Elektronica behuizing maken

Waarom Avedko?

Door de hoge kwaliteit, klantgericht denken, productinnovatie en efficiënt produceren onderscheidt Avedko zich in de markt. Avedko is hiermee in staat tot het leveren van maatwerk naast een vaste range aan standaardbehuizingen. Producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd door gekwalificeerd personeel en een ultra modern machinepark met eigen poedercoatstraat, die in elke gewenste RAL-kleur kan spuiten. Avedko beschikt over een zelfstandig wagenpark, zodat ook het transport flexibel en efficiënt is in te passen. Deze volledig self-supporting werkwijze stelt Avedko in staat adequaat in te spelen op de specifieke wensen van de klant op het gebied van maatvoering, inrichting en aankleding van de behuizing.

ONZE PRODUCTEN

Neem contact op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar ondersteuning bij een elektronica behuizing maken óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Wacht dan niet en neem direct contact met een van onze specialisten op voor meer informatie. Tot ziens bij Avedko!

UITGELICHTE PROJECTEN