Gaskast buiten

Zoekt u naar een gasmeterkast voor buiten? Dan bent u bij Avedko aan het juiste adres. Voor de waarborging van een betrouwbaar gasnetwerk levert Avedko een verscheidenheid aan gaskasten, zowel in uitvoering als maatvoering. Om gasstations optimaal te beschermen is een gaskast van groot belang. Avedko ontwikkelt en produceert roestvast stalen gaskasten in eigen huis.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van gaskasten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Gaskast buiten

Bepaal zelf de samenstelling van de gasmeterkast

De samenstelling van de gastkast kunt u naar eigen wens bepalen. Wilt u bijvoorbeeld de onderkant afdekken met een bodemplaat i.v.m. muurbevestiging of plaatst u de gaskast liever op een RVS fundatie? Vertel ons uw wensen en wij leveren uw gaskasten met een uitstekende kwaliteit en levertijd. U kunt uw order ook in ons magazijn in Dordrecht afhalen voor nog meer snelheid!

Door de hoge kwaliteit, klantgericht denken, productinnovatie en efficiënt produceren onderscheidt Avedko zich in de markt. Avedko is hiermee in staat tot het leveren van maatwerk naast een vaste range aan standaardbehuizingen. Producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd door gekwalificeerd personeel en een ultra modern machinepark met eigen poedercoatstraat, die in elke gewenste RAL-kleur kan spuiten.

ONZE PRODUCTEN

Contact opnemen voor  een gaskast buiten

Heeft u vragen of zijn er nog dingen onduidelijk? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Avedko is u graag van dienst op het gebied van behuizingen, zowel op advies- als leveringsgebied, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. U kunt ons bellen op +31 (0)78 633 34 44 of mailen naar info@avedko.nl.

UITGELICHTE PROJECTEN