Kabels beschermen

Wilt u uw kabels beschermen en bent u daarom op zoek naar professionele ondersteuning? Wij, van Avedko, staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen! Om aan de immer veranderende eisen en wensen te kunnen voldoen en voor praktisch ieder vraagstuk en budget een passende oplossing te kunnen bieden, maakt Avedko gebruik van hypermoderne technieken en faciliteiten en de expertise van vakbekwaam personeel. Het productieproces is voor een belangrijk deel geautomatiseerd, waardoor een constante kwaliteit geboden kan worden tegen een gunstige prijs en levertijdgarantie.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht niet en neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers kunnen vervolgens op maat met u meekijken naar de mogelijkheden.

Kabels beschermen? Avedko is uw specialist!

Vandaag de dag is Avedko ook een van de belangrijkste producenten van roestvast stalen buitenbehuizingen in Nederland. De behuizingen bieden hoogwaardige bescherming aan de vaak gevoelige elektronica die erin geplaatst wordt en zijn te leveren in vele IP-klassen.

Regelkasten

Kabel- en leidingbescherming

Voor de bescherming van uw kabel- en leidingwerk (aan onder meer gevels) kunt u bij Avedko terecht voor een kabelgoot, ook wel beschermprofiel genoemd, van roestvrijstaal. Beschermprofielen worden veelvuldig toegepast voor onder meer hekwerken, beveiligingscamera’s, gevelbekabeling en telecomnetwerken. Een kabelgoot is verkrijgbaar in verschillende standaard uitvoeringen, maar kan door Avedko ook op maat voor u worden gemaakt.

ONZE PRODUCTEN

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar professionele ondersteuning bij kabels beschermen óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om even contact met een van onze specialisten op te nemen voor meer informatie. Graag tot ziens bij Avedko!

UITGELICHTE PROJECTEN